Artiklar om logotypdesign

Verktyg för utformning av logotyper

Verktyg för utformning av logotyper

Här är ännu ett bra exempel på vad som kan utformas med logogenies online-verktyg! I det här exemplet är det färgerna som valts i de svarta/grå formerna. Den här typen av färger är mycket effektiva för att förstärka en solid och seriös bild av ditt företag. I det här fallet har logotypen som skapats med logotypdesignverktygen online utformats för ett advokatföretag. Så de svarta och grå nyansern...

Läs mer
Vektor logotyp

Vektor logotyp

Här är ett annat bra exempel på en vektorlogotyp som skapats med logogenies online-verktyg! Användare som designar logotyper på vår webbplats behöver ibland vektorlogotyper för att få stora, HD-tryckta varor gjorda. För den här typen av beställningar har vi skapat vektoralternativet! Med det här alternativet kan du köpa en vektoriserad version av din logotyp. Alternativet kostar ytterligare 25$ men är...

Läs mer
Företagets logotyp

Företagets logotyp

Här är ett riktigt bra exempel på en företagslogotyp som utformats med logogenie! Texterna har satts upp på tre olika nivåer med olika färger. Detta är en mycket viktig del i logotypdesign. Företagsnamnet ska sticka ut mest. att använda mer dominerande färger för företagsnamnet är viktigt. Sedan kommer slogan och en valfri tredje rad för ytterligare information om företagets verksamhet etc. Det är v...

Läs mer
Logotyptillverkare

Logotyptillverkare

Här är en annan snygg och ren logotyp, skapad med logogenie's logotyptillverkare! Logogenie's logo maker erbjuder en rad äkta logotypikoner som du kan använda för att komponera din logotyp med texter. I mitten av dessa ikonkategorier hittar du bokstavskategorin. Den här kategorin blir alltmer populär bland logogenie-communityn. Vi skapar den här kategorin för logotypmakare för ungefär 6 månader ...

Läs mer
Skapa en logotyp

Skapa en logotyp

Här är ett exempel på en logotyp som skapats på logogenie, detta är ett exempel på en logotyp som du bör undvika att göra, här är varför... Först och främst är det viktigt att använda rätt antal ord för logotypens titel, att använda meningar eller långa titlar ska undvikas, som du kan se är logotypen väldigt lång horisontellt. Detta kan leda till formatproblem. Om du till exempel skulle trycka ...

Läs mer
Logoskapare online

Logoskapare online

Här är ett annat fint exempel på en logotypdesign som skapats med logogenie's online-logotypgenerator! I det här exemplet har logotypen komponerats med vårt bokstavsformade ikonval. I ikoner labrary finns det två typer av ikoner, illustrerade ikoner och även bokstavsformade ikoner. Vi bestämde oss för att lansera en uppsättning bokstavsikoner eftersom kunder ofta frågade om vi hade bokstavsformade iko...

Läs mer
Logotyp för företag

Logotyp för företag

Här är ett fint exempel på en företagslogotyp som skapats med våra online-designverktyg! Om du vill skapa ditt eget företag behöver du en lämplig logotyp, med logogenie's online-verktyg för design av företagslogotyper kan du göra just det! Vi har hundratals ikoner för företagslogotyper att välja mellan i vårt ikonbibliotek,  I det här exemplet har logotypen utformats med en komposition frå...

Läs mer
Logotypdesign online

Logotypdesign online

Här är en snygg och ren logotyp som skapats med våra online-designverktyg! Sammansättningen av den här logotypen är från topp till botten, den här ikonen passar bra till den här typen av sammansättning, men du kan också välja en mer horisontell sammansättning, från vänster till höger och även en anpassad sammansättning med våra lättanvända online-designverktyg. Det är viktigt att centrera elem...

Läs mer
Professionella visitkort

Professionella visitkort

professionella visitkort: Visitkort är ett mycket viktigt verktyg om du vill utveckla ditt företag, de har funnits länge, även i dessa moderna tider där allt blir mer och mer digitalt, förblir visitkort mycket användbara verktyg. Här är några viktiga punkter att tänka på när du utformar dina visitkort. Först och främst ska du se till att dina visitkort har rätt storlek: plånboksstorlek är idealisk...

Läs mer
Gratis system för utformning av visitkort

Gratis system för utformning av visitkort

Gratis visitkort: Inte konstigt att alla föredrar logogenie för att skapa visitkort! Vårt  system är helt anpassat till dina behov. Vi har de mest intuitiva verktygen på webben. Låt oss guida dig genom hela processen för utformning av visitkort och få förstklassiga kvalitativa visitkort levererade till din brevlåda inom några dagar! Med vårt system för design av visitkort online v...

Läs mer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
x