Artiklar om logotypdesign

5 saker du bör veta om Google SEO

5 saker du bör veta om Google SEO

Varje år spenderar nästan alla företagsvarumärke i den här världen miljontals dollar med målet att placera sig högre i Googles’sökresultat. Faktum är att det är drömmen för varje innehållsmarknadsförare att få plats nummer ett för det mest föredragna nyckelordet med hög volym. Detta kan vara det ultimata målet för alla dina SEO-insatser, men det sker inte över en natt. Och medan det må...

Läs mer
Digital tillgänglighet på WordPress-webbplatser

Digital tillgänglighet på WordPress-webbplatser

Vad är tillgänglighet? När en webbplats skapas och lanseras ska alla kunna använda den. Det finns dock en fråga som rör en grupp användare med särskilda behov - hur man gör din webbplats kompatibel med kraven hos personer med funktionshinder. Som svar på denna fråga har statliga och icke-statliga institutioner utvecklat en praxis som innehåller riktlinjer och kriterier för problem för personer me...

Läs mer
7 SEO-tips för att utveckla ett online-företag

7 SEO-tips för att utveckla ett online-företag

Om du försöker få igång din online-verksamhet, eller om du har varit med ett tag, vet du förmodligen redan hur viktigt det är att komma in framför ögonen på din målgrupp, och för att göra det måste du bli vän med sökmotorerna, så att säga. Med andra ord är SEO ett absolut måste, och vi tycker att det är ganska löjligt när vi stöter på innehåll som annonserar något bombastiskt som “SEO ...

Läs mer
Effekterna av e-handelswebbplatser

Effekterna av e-handelswebbplatser

E-handeln visar inga tecken på avmattning och utgifterna för detaljhandel på nätet i Storbritannien beräknas öka med 45 procent under de kommande åren och nå över 62 miljarder pund år 2020. Marknaden för kläder och skor på nätet var värd 10,1 miljarder pund 2015, vilket innebär att 1 av 5 pund spenderades på nätet. Detta visar hur viktig din närvaro på nätet är.   Scion Internet e-commerc...

Läs mer
Hur man skapar en effektiv logopresentation

Hur man skapar en effektiv logopresentation

Design av en logotyp handlar inte bara om design. Det finns en lika viktig del för att leverera ett projekt — en stark presentation av logotypen. Chansen är stor att du känner dig ganska säker på ditt arbete, men de flesta av oss känner oss ängsliga när det gäller att presentera det. Logodesign förknippas också med produktplacering i större skala. Det är ofta så att även erfarna design...

Läs mer
9 exempel på logotypdesign som gått fel

9 exempel på logotypdesign som gått fel

Hur utformar vi den perfekta logotypen? Det är högst osannolikt att skapa den på första försöket. Det krävs flera iterationer och försök innan kunden slutligen bestämmer sig för den slutgiltiga. Detta scenario är ganska typiskt i alla aspekter av livet. Framgång och misslyckande är två sidor av myntet. Vi har sett vår andel av båda och har utnyttjat erfarenheterna för att förbättra mänskligheten....

Läs mer
Utforma rätt logotyp för din blogg

Utforma rätt logotyp för din blogg

Att starta din första företagsblogg är säkert en komplicerad uppgift. Överflödet av information kan ofta förvirra en nybliven företagare snarare än att upplysa honom. Varför? Därför att marknaden är i ständig förändring. Den förändras extremt snabbt och ingen kan “stoppa den”. Därför måste varje bloggnybörjare förstå att utvecklingen av en blogg, med framgång, kräver smarta åtg...

Läs mer
4 knep för att utforma en logotyp för ditt företag

4 knep för att utforma en logotyp för ditt företag

Säg att du kör genom en enslig gata på natten och känner att din mage vill ha en snabb bit mat. Du lägger märke till ett ljus i fjärran och börjar köra mot det för att sedan inse att det kommer från den omisskännliga ‘M’ som lyser som en lysande fyr som räddar dig från hungerkänslor. Ditt hjärta hoppar av glädje inför utsikten till en Big Mac med pommes frites. Så viktiga är logotyper....

Läs mer
De mest populära logotyperna som förändrats med tiden

De mest populära logotyperna som förändrats med tiden

Vad’är det viktigaste du’tänker på när du designar en logotyp? Du vill att den ska vara modern. Du vill att den ska vara igenkännbar och minnesvärd. Du vill att det ska vara elegant. Du vill att den ska framkalla varumärkets anda.   Varför ändras logotyper? – För att publiken ändras. På 1960-talet gillade folk en annan typ av design än den vi gillar i dag. Vi har bevis för de...

Läs mer
Överträffa dina konkurrenter med marknadsföring

Överträffa dina konkurrenter med marknadsföring

Den hastighet med vilken konkurrensen har ökat på marknaden den senaste tiden visar att du inte längre kan fortsätta med den gamla affärstaktiken och uppnå stora framgångar. Vid någon tidpunkt måste du komma till rätta med den nuvarande marknadstrenden och komma på ett sätt att dra nytta av den.   Börja utforma din logotyp     En korrekt branding av ditt företag kan göra denna pro...

Läs mer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
x