Artiklar om logotypdesign

Uppdatera din logotyp: Ta bort och börja om på nytt eller anpassa din gamla logotyp?

Uppdatera din logotyp: Ta bort och börja om på nytt eller anpassa din gamla logotyp?

Oavsett hur mycket som helst av oss försöker att bekämpa det, förändras världen varje dag. I vissa fall är skämt som var roliga för tio år sedan stötande nu, och som vi alla har sett kommer och går trender och kommer ibland tillbaka igen.    Ditt företag är inte immunt mot de förändringar som sker i världen. Kanske startade du ditt företag när internet var i sin linda och nu erbjuder du...

Läs mer
Gratis logotyptillverkare vs. betalda logotyptillverkare: Vilket är bättre och varför?

Gratis logotyptillverkare vs. betalda logotyptillverkare: Vilket är bättre och varför?

De varumärken som behöver logotyper mest är de som inte har råd med avancerade designbyråer. Unga nystartade företag och små och medelstora företag drar mest nytta av varumärkeskännedom och medvetenhet som kommer med väldesignade logotyper, men tyvärr har de de minsta budgetarna för professionell design. På den ljusa sidan har allt detta förändrats under de senaste åren med en ny lösning: betalda ...

Läs mer
5 olika sätt att utforma en logotyp och varför du bör använda en logotyptillverkare

5 olika sätt att utforma en logotyp och varför du bör använda en logotyptillverkare

Du’är här för att du förstår vikten av logotypdesign. Logotypen är en av de viktigaste delarna i lanseringen av ett varumärke, om inte den viktigaste, och är företagets ansikte utåt, fångar kundernas uppmärksamhet - nuvarande och framtida -, skiljer sig från konkurrenterna och kommunicerar företagets mål. Design av en logotyp för ditt företag är ett professionellt åtagande som inte bör t...

Läs mer
Hur man utformar den perfekta logotypen för Facebook

Hur man utformar den perfekta logotypen för Facebook

Oh, Facebook. Av alla sociala medier är detta den största, mest etablerade och mest omtyckta. Det är på den du koncentrerar huvuddelen av dina affärsaktiviteter. På gott och ont, om du har ett företag och det inte finns på Facebook, går du miste om massor av försäljning.    Och även om du inte är ett företag gäller samma princip. Om du är en ideell organisation som inte finns på Face...

Läs mer
Hur du utformar den perfekta logotypen för youtube med vår logotyptillverkare

Hur du utformar den perfekta logotypen för youtube med vår logotyptillverkare

Varför Youtube?   Youtube, videoplattformen och det blomstrande sociala medienätverket, är den näst mest besökta webbplatsen i världen och den största sökmotorn på webben. Trots detta fenomen är det fortfarande ett i stort sett outforskat område när det gäller företag som utnyttjar de möjligheter som plattformen ger för tillväxt och engagemang.    Youtube erbjuder ett utrymme f...

Läs mer
Så här skapar du en e-postsignatur med din logotyp i Outlook, Gmail och Yahoo

Så här skapar du en e-postsignatur med din logotyp i Outlook, Gmail och Yahoo

De flesta av oss har väl varit med om en fantastisk, professionell e-postsignatur — den estetiska designen sticker verkligen ut mot det intetsägande, annars enbart textbaserade e-postinnehållet, och vi som läsare får ett gott intryck av avsändaren. Men hur många av oss kan faktiskt göra och skicka sina egna professionella signaturer för e-postmeddelanden med logotyp?    Det är faktisk...

Läs mer
Hur du använder vår logotyptillverkare online: En steg för steg-guide för att designa din logotyp

Hur du använder vår logotyptillverkare online: En steg för steg-guide för att designa din logotyp

Alla behöver en bra logotypdesign, från etablerade företag som byter varumärke till onlinepersonligheter som behöver något för sina profilbilder. Problemet är att många människor tror att om de inte har någon erfarenhet av logotyptillverkare kan de inte designa sin egen logotyp. Bra logotypidéer kan komma från var som helst, men det är bara designers som kan förverkliga dem, eller hur?    K...

Läs mer
Visitkort | Historia, bästa designmetoder och digitala alternativ

Visitkort | Historia, bästa designmetoder och digitala alternativ

Vi är här för att dyka ner i en ofta förbisedd aspekt av branding, och en vars ritualer har förändrats en hel del under de senaste månaderna: visitkort.  Eftersom hela världen för närvarande befinner sig i förändring på grund av den globala COVID-pandemin, omprövas så många aspekter av hur vi uppträder professionellt för effektivitet, miljöpåverkan, kulturell kontext och allmän vinst. Det ...

Läs mer
Så här skapar du den perfekta logotypen för din företagsprofil på Instagram

Så här skapar du den perfekta logotypen för din företagsprofil på Instagram

Det känns förmodligen som om alla du känner är på Instagram. Och det kanske de också är. Och eftersom så många människor tillbringar sina dagar med att bläddra i Instagrams flöden (1 miljard aktiva användare per månad 2018) har företag i alla branscher följt efter och skapat konton också.    Som dina potentiella kunder finns på Instagram bör du också göra det. Fortfarande inte överty...

Läs mer
Att använda former för att utforma logotyper: Känslorna bakom cirklar, fyrkanter med mera

Att använda former för att utforma logotyper: Känslorna bakom cirklar, fyrkanter med mera

Vad känner du när du tittar på en cirkel? Varför verkar en kvadrat så skrämmande? Hur leder ett triangelmönster till fler affärer?  Grafisk design, och logotypdesign i förlängningen, är konsten att kommunicera genom bilder. Utan ord lägger man en tung börda på det visuella — varje färg, storlek och form du väljer måste säga något om din varumärkesidentitet och affärsstil.  Är d...

Läs mer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
x