Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Skapa en gratis företagslogotyp - Skapa en gratis företagslogotyp
Logogenie ger dig ett gratis logotypdesignsystem online för att skapa logotyper med låg budget. Den kostnadsfria logotypdesignmotorn gör att du kan skapa logotyper utan att gå via ett designföretag.

Vårt mål är att ge små företag möjlighet att skapa logotyper med låg budget utan att förbise kvaliteten.

Med logogenine.net är det en barnlek att designa en logotyp med låg budget för ditt företag, prova det nu det är så enkelt !

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

Champion's Foundation Trust
« Vilken fantastisk programvara för företagslogotyper, jag är mycket nöjd med resultatet :) »
PINK MEDIA
« Fantastiskt, tack till hela teamet för råd om hur jag ska utforma min företagslogotyp! »
SODEX
« Mycket intuitiv webbplats med några fantastiska logotypmallar. Rekommenderas starkt, alla filer är i HD och paketet för sociala nätverk är mycket användbart. »
Naughty fukrey
« Jag gillar verkligen det faktum att det finns massor av ikoner, former och ytbehandlingar att välja mellan för att förbättra din design, bra jobbat killar. »
Behnaz
« Mycket professionell webbplats om du vill designa din egen företagslogotyp. Hela designprocessen tar bokstavligen bara några minuter att gå igenom och du får ett komplett paket som du faktiskt kan använda på dina webbplatser och produkter. »
BLB
« Bra service! Vår grupp är glad över att ha en logotyp av god kvalitet som vi kan använda på våra flygblad och sociala medier. Tack! »

Varför skapa en -logotyp med oss?

Din logotyp med bara några få klick
Glöm allt krångel med att gå via en webbyrå... Prova våra lättanvända designverktyg online och skapa en företagslogotyp själv på mindre än 5 minuter!
Ett enkelt verktyg som är anpassat till dina behov
Med våra verktyg för logotypdesign online kan du experimentera med olika ikoner, typsnitt och färger. Utforma din logotyp och hämta den från ditt konto.
Erfaren & pålitlig kundservice
Vår kundtjänst står till din tjänst! Kontakta oss gärna om din logotypdesign och få de råd du behöver av vår vänliga personal.