logo maker

En logotyptillverkare som är anpassad till dina behov

Vill du starta ett eget företag? Prova vår logotyptillverkare och skapa din logotyp online. Vår tjänst för logotypdesign är snabb och enkel att använda. Prova vår logotyptillverkare idag och skapa din logotyp på bara några minuter.
Skapa en logotyp med vår logotypmakare nu
Välj din bransch i listan nedan

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

Hassen
« Bra webbplats, bra service! Designverktygen online är mycket enkla att använda och har några mycket intressanta funktioner. Jag är mycket nöjd med min logotyp. »
Ms prayag stone crusher
« Utmärkt. Jag har inte sett några andra webbplatser för logotypdesign som erbjuder en sådan bra tjänst. »
M&M
« Så häftigt! Ikonerna för logotypdesign är fantastiska och mycket professionella. De ger dig fina mallar att arbeta med så det finns knappt något att göra. »
graftix
« Utmärkt webbplats, ett bra alternativ för att skapa professionella logotyper online! »
SS GOEL INTERNATIONAL SCHOOL
« Här är en webbplats som alla som behöver en logotyp borde använda, det är enkelt, kreativt och billigt. Jag använde verktyget för logotypdesign online i 5 minuter och hade redan en grov idé om hur min logotyp skulle kunna se ut, toppen! »
ZB & Company
« Fantastisk webbplats, bra verktyg för logotypdesign online och bra service, jag kommer att tala om den här webbplatsen runt omkring mig! »
Börja utforma din logotyp
Skapa din logotyp på fem minuter
Det har aldrig varit så enkelt att skapa en logotyp. Med hjälp av vår logotyptillverkare kan du skapa din logotyp i 3 enkla och snabba steg.

Vår logotyptillverkare har nyligen genomgått stora uppgraderingar som inkluderar nya online-designverktyg, ett brett utbud av kvalitetslogotyper icônes och fler alternativ. Du får mer för pengarna när du laddar ner dina grafiska HD-filer!

Dessa alternativ inkluderar ett paket för sociala nätverk med allt du behöver för att skapa ett varumärke för dina profiler på Facebook, Twitter, Instagram... profiler, obegränsade ändringar som gör att du kan skapa olika logotypformat som du behöver för ditt varumärke utan extra kostnad. Det svartvita alternativet för specifika element som 3D-utskrifter, företagsstämplar och mycket mer.

Prova vår logotyptillverkare online och utform din logotyp på mindre än 5 minuter.
1. Ange dina företagsuppgifter

Ange först ditt företagsnamn och slogan. Välj din bransch och låt logotyptillverkaren göra resten.

2. Välj en logotypmall

Nästa steg är att välja en logotypmall. Tack vare logotypframställarens algoritmer kommer du att kunna välja mellan hundratals kvalitetslogotyper som är gjorda för dig.

3. Förhandsgranska och ladda ner din logotyp
.
När du är klar med att anpassa din logotyp med logotypframställaren kommer du att kunna se en förhandsgranskning och om du är nöjd med den kan du ladda ner HD-filerna.
logo maker tool
Extra alternativ:
Vektorformat:
Skaffa vektorformat (SVG, PDF) för din logotyp, dessa filer kan redigeras med program som Adobe Illustrator och Photoshop. Dessa högupplösta filer rekommenderas för marknadsföring och tryckning.
Format för sociala nätverk:
Filformat av din logotyp i perfekt storlek för dina profilsidor i sociala nätverk. Det här alternativet är praktiskt eftersom du inte behöver ändra storleken på din logotyp själv till den storlek som krävs för dina sidor i sociala nätverk.
Obegränsade ändringar:
Gör så många ändringar i logotypen som du vill: layout, färger, typsnitt och symboler. Det här alternativet är mycket praktiskt eftersom du kanske måste göra justeringar av din logotyp senare för marknadsföring och tryckning.
Svart & vitt Format:
Svarta och vita filformat av din logotyp i transparenta och färgade bakgrundsformat. Svartvita format är användbara eftersom du kan behöva använda dem för marknadsföring och reklam. 
Exklusivt alternativ:
Det här alternativet ger dig ensamrätt på din logotyp! Du får ett undertecknat avtal om upphovsrätt och din logotyp kommer också att tas bort permanent från vår webbplats. (Registrering ingår inte).
Personlig kundservice
Svarta och vita filformat av din logotyp i transparenta och färgade bakgrundsformat. Svartvita format är användbara eftersom du kan behöva använda dem för marknadsföring och reklam. 
Prova vår logotyptillverkare nu
x