Artiklar om logotypdesign

Skapa visitkort online

Skapa visitkort online

Visitkort är pappersdokument i fickformat där du skriver din företagsinformation (namn, adress, telefon, e-post etc...). Dessa kort gör det möjligt för dina kunder att få all din företagsinformation i ett kompakt format som kan hållas i en plånbok eller korthållare. Visitkort har funnits länge och har utvecklats under årens lopp. Du kan hitta olika former och stilar av visitkort. Yrkesverksamma tenderar...

Läs mer
Välja rätt färger för min logotyp

Välja rätt färger för min logotyp

Hur väljer du rätt färger för din företagslogotyp? Vilka färger används av andra företag? Finns det några färger som är mer lämpliga för din typ av verksamhet? Vad tänker vi på när vi ser en färg? Färger har alltid förknippats med känslor eller något som du kanske minns någonstans.   Tag till exempel färgen orange: Vissa människor tänker på frukten, medan andra tänker på den hollän...

Läs mer
Hur man skapar en logotyp på nätet

Hur man skapar en logotyp på nätet

Att skapa en logotyp för ditt företag har aldrig varit så enkelt och prisvärt. Börja utformningen av din logotyp nu   Klicka på "logo design" i huvudmenyraden! Du kommer att omdirigeras till logodesignmotorn. Först och främst:Välj din bransch i listan nedan:   Inför ditt företagsnamn och slogan (valfritt): Se till att skriva med versaler när det behövs och att du placerar orden ...

Läs mer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
x