Börja utforma din logotyp

Skapa en logotyp med en abstrakt ikon

Publicerad: 2013-02-03
Skapa en logotyp med en abstrakt ikon

En logotyp är en grafisk representation av ditt företag.
Start med att definiera dina mål: Vill du ha en tydlig logotyp som är begriplig vid en första anblick? Föredrar du ett neutralt och estetiskt resultat? Oavsett vilken stil du letar efter är Logogenie rätt lösning för dig.

Vi har ikoner som passar alla typer av företag. När du är redo att skapa din logotyp kan du gärna söka i de andra branschkategorierna i vårt bibliotek. Du kanske hittar andra intressanta ikoner som passar ditt företags identitet...

Ibland kan en abstrakt ikon vara mer originell än en ikon med mer klassisk, figurativ form. Den låter dig leka med former och färger. Abstrakta logotyper tenderar att skänka en mer visionär typ av verksamhet. För att tillgodose dina krav på abstrakt logotypdesign har vi lagt till många “abstrakta” ikoner i alla våra ikonkategorier.

Våra designers har skapat många ikoner som kan passa företag i mycket olika branscher.

Den andra fördelen med abstrakta ikoner är att de inte går ur modet med åren, de åldras väldigt bra med tiden.

Under alla tider har många stora företag använt abstrakta ikoner för att representera sin företagsidentitet. Detta är fallet från flera banker, försäkringsbolag och tjänsteföretag.

Med allt detta sagt har abstrakta ikoner obestridliga fördelar jämfört med symboliska ikoner. Men man måste komma ihåg att dessa ikoner är mer komplicerade och mindre representativa för blotta ögat.

 

Börja utformningen av din logotyp nu

 

Kolla in våra andra artiklar

x