Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Design av logotyp: Reklam, medier
Skapa en Reklam, medier-logotyp på bara några minuter tack vare Logogenies logotypgenerator. När du skapar din Reklam, medier-logotyp kan du välja mellan ett antal logotypikoner och teckensnitt (företagsnamn, slogan...)

Skapa din Reklam, medier-logotyp i tre enkla steg!


Steg 1 : Skriv in ditt företagsnamn (ditt företagsnamn visas bredvid den valda ikonen).

Steg 2 : Välj din ikon. Du kommer att kunna välja bland ett stort antal ikoner filtrerade efter företagsdomän (ex : Reklam, medier). Välj den ikon som passar bäst till din Reklam, medier-logotyp.

Steg 3 : Sist men inte minst väljer du din finish. Under det tredje steget kommer du att kunna välja mellan en rad olika effekter (glanseffekter, slagskuggor osv...) som du applicerar på din logotypdesign. Dessa effekter gör att du kan anpassa din logotyp till fullo och lägga till en extra snygg effekt.

Du kan också ändra färgerna på din ikon med hjälp av färgplockarverktyget. Varje del av din ikon kan ändras för att göra din logotypkomposition så unik och originell som möjligt.

Effekter som : Effekter som t.ex. droppskuggor, blekningar, glödeffekter... ger din Reklam, medier-logotyp mer volym.

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

BCS
« Webbplatsen för logotypdesign fungerar verkligen bra, jag hade inte mycket budget för min logotyp så detta var ett bra alternativ för mig, tack till hela teamet. »
PET FOOD
« Bra logotypdesigntjänst. Dessa online-verktyg är toppen av sortimentet och så enkelt och roligt att använda! bra jobb killar, kommer tillbaka snart. »
basestack
« Riktigt bra logotypikoner. Utmärkta designverktyg online. Jag kunde göra min företagslogotyp på några minuter. Jag rekommenderar definitivt denna webbplats. »
My Tricks Zone Official
« Tack för att ni var så snabba och för att ni hade en webbplats som var lätt att arbeta med. Jag tror att jag kan behöva den som en vektorbild, vilket jag av misstag inte lade till i min beställning. Hur ska jag göra för att få den nu? »
Champion's Foundation Trust
« Vilken fantastisk programvara för företagslogotyper, jag är mycket nöjd med resultatet :) »
PINK MEDIA
« Fantastiskt, tack till hela teamet för råd om hur jag ska utforma min företagslogotyp! »
x