Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Design av logotyp: Jordbruk, miljö
Skapa en Jordbruk, miljö-logotyp på bara några minuter tack vare Logogenies logotypgenerator. När du skapar din Jordbruk, miljö-logotyp kan du välja mellan ett antal logotypikoner och teckensnitt (företagsnamn, slogan...)

Skapa din Jordbruk, miljö-logotyp i tre enkla steg!


Steg 1 : Skriv in ditt företagsnamn (ditt företagsnamn visas bredvid den valda ikonen).

Steg 2 : Välj din ikon. Du kommer att kunna välja bland ett stort antal ikoner filtrerade efter företagsdomän (ex : Jordbruk, miljö). Välj den ikon som passar bäst till din Jordbruk, miljö-logotyp.

Steg 3 : Sist men inte minst väljer du din finish. Under det tredje steget kommer du att kunna välja mellan en rad olika effekter (glanseffekter, slagskuggor osv...) som du applicerar på din logotypdesign. Dessa effekter gör att du kan anpassa din logotyp till fullo och lägga till en extra snygg effekt.

Du kan också ändra färgerna på din ikon med hjälp av färgplockarverktyget. Varje del av din ikon kan ändras för att göra din logotypkomposition så unik och originell som möjligt.

Effekter som : Effekter som t.ex. droppskuggor, blekningar, glödeffekter... ger din Jordbruk, miljö-logotyp mer volym.

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

Phame Polyplast
« Utmärkt logotypdesign! Logotyperna är mycket lätta att utforma och det tar bara några minuter.Resultatet är mycket vackert! »
HILL'S
« Jag tycker att er logotypdesign var snabb och effektiv. Stort tack till teamet för att ni skapade en så snabb lösning för logotypdesign! Jag ser fram emot att komma tillbaka snart. »
JMG Enterprises
« Riktigt intuitivt och lätt att hantera! älskar ikonerna, älskar verktygen, hattar av till det tekniska teamet för den fantastiska servicen. Kommer definitivt att rekommendera. »
My Tricks Zone Official
« Tack för att ni var så snabba och för att ni hade en webbplats som var lätt att arbeta med. Jag tror att jag kan behöva den som en vektorbild, vilket jag av misstag inte lade till i min beställning. Hur ska jag göra för att få den nu? »
SODEX
« Mycket intuitiv webbplats med några fantastiska logotypmallar. Rekommenderas starkt, alla filer är i HD och paketet för sociala nätverk är mycket användbart. »
ARA.MARKTING
« Bra verktyg för att skapa enkla och snabba online-logotyper.Du behöver inga färdigheter här, webbplatsen visar dig massor av förslag, du kan lägga till din speciella touch med online-verktygen. »
Hadis H
x