Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Design av logotyp: Design, foto, video
Skapa en Design, foto, video-logotyp på bara några minuter tack vare Logogenies logotypgenerator. När du skapar din Design, foto, video-logotyp kan du välja mellan ett antal logotypikoner och teckensnitt (företagsnamn, slogan...)

Skapa din Design, foto, video-logotyp i tre enkla steg!


Steg 1 : Skriv in ditt företagsnamn (ditt företagsnamn visas bredvid den valda ikonen).

Steg 2 : Välj din ikon. Du kommer att kunna välja bland ett stort antal ikoner filtrerade efter företagsdomän (ex : Design, foto, video). Välj den ikon som passar bäst till din Design, foto, video-logotyp.

Steg 3 : Sist men inte minst väljer du din finish. Under det tredje steget kommer du att kunna välja mellan en rad olika effekter (glanseffekter, slagskuggor osv...) som du applicerar på din logotypdesign. Dessa effekter gör att du kan anpassa din logotyp till fullo och lägga till en extra snygg effekt.

Du kan också ändra färgerna på din ikon med hjälp av färgplockarverktyget. Varje del av din ikon kan ändras för att göra din logotypkomposition så unik och originell som möjligt.

Effekter som : Effekter som t.ex. droppskuggor, blekningar, glödeffekter... ger din Design, foto, video-logotyp mer volym.

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

Studio Kubus
« Coola verktyg för logotypdesign online. jag har provat de flesta av dessa webbplatser men kunde aldrig riktigt hitta vad jag letade efter, men den här har allt och lite till, tack! »
BCS
« Webbplatsen för logotypdesign fungerar verkligen bra, jag hade inte mycket budget för min logotyp så detta var ett bra alternativ för mig, tack till hela teamet. »
TAVELECTRONIC
« Bra tjänst för logotypdesign online, verktygen är mycket lätta att förstå och få grepp om, tack för hjälpen med zopim! Hälsningar »
ERGODE
« Ett mycket coolt alternativ till logotypdesign, Istället för att själv designa en logotyp, vilket kanske inte hade varit så trevligt, kunde jag skapa exakt det jag ville ha här. Tack »
My Tricks Zone Official
« Tack för att ni var så snabba och för att ni hade en webbplats som var lätt att arbeta med. Jag tror att jag kan behöva den som en vektorbild, vilket jag av misstag inte lade till i min beställning. Hur ska jag göra för att få den nu? »
_MR_ROHAN_RON_04_
« Bra jobbat, jag är på väg att göra en ny logotyp. »
x