Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Design av logotyp: Bokstäverna A-Z
Skapa en Bokstäverna A-Z-logotyp på bara några minuter tack vare Logogenies logotypgenerator. När du skapar din Bokstäverna A-Z-logotyp kan du välja mellan ett antal logotypikoner och teckensnitt (företagsnamn, slogan...)

Skapa din Bokstäverna A-Z-logotyp i tre enkla steg!


Steg 1 : Skriv in ditt företagsnamn (ditt företagsnamn visas bredvid den valda ikonen).

Steg 2 : Välj din ikon. Du kommer att kunna välja bland ett stort antal ikoner filtrerade efter företagsdomän (ex : Bokstäverna A-Z). Välj den ikon som passar bäst till din Bokstäverna A-Z-logotyp.

Steg 3 : Sist men inte minst väljer du din finish. Under det tredje steget kommer du att kunna välja mellan en rad olika effekter (glanseffekter, slagskuggor osv...) som du applicerar på din logotypdesign. Dessa effekter gör att du kan anpassa din logotyp till fullo och lägga till en extra snygg effekt.

Du kan också ändra färgerna på din ikon med hjälp av färgplockarverktyget. Varje del av din ikon kan ändras för att göra din logotypkomposition så unik och originell som möjligt.

Effekter som : Effekter som t.ex. droppskuggor, blekningar, glödeffekter... ger din Bokstäverna A-Z-logotyp mer volym.

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

Behnaz
« Mycket professionell webbplats om du vill designa din egen företagslogotyp. Hela designprocessen tar bokstavligen bara några minuter att gå igenom och du får ett komplett paket som du faktiskt kan använda på dina webbplatser och produkter. »
ZippoMines
« Ett sådant kreativt sätt att utforma logotyper! Urvalet av ikoner är mycket stort och kvaliteten mycket tillfredsställande. Jag kommer snart tillbaka för mer. »
HadiSania
« Fantastisk logotypdesign och mycket enkla och kreativa verktyg för logotypdesign. Det är bra att se att det finns sådana här sidor på webben! »
carromteam
« Mycket användarvänlig tjänst för logotypdesign. Jag är inte en crack i logotypdesign men jag kunde använda verktygen utan problem, ikonerna är fantastiska. »
The Bulletproof Backline
« Ett roligt, snabbt och enkelt sätt att skapa logotyper! En stor eloge till teamet för den snabba servicen och hjälpen. Nu kommer vi att kunna skapa visitkort. »
LAS DOS ROSAS
« Ett bra online-verktyg för att skapa logotyper för företag till mycket låga kostnader!!!! »
x