Behöver du designa en logotyp snabbt?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Designa en logotyp online på bara några minuter
och ladda ner dina högupplösta grafiska filer från ditt användarkonto!
Design av logotyp: Hälsa, skönhet, välbefinnande
Skapa en Hälsa, skönhet, välbefinnande-logotyp på bara några minuter tack vare Logogenies logotypgenerator. När du skapar din Hälsa, skönhet, välbefinnande-logotyp kan du välja mellan ett antal logotypikoner och teckensnitt (företagsnamn, slogan...)

Skapa din Hälsa, skönhet, välbefinnande-logotyp i tre enkla steg!


Steg 1 : Skriv in ditt företagsnamn (ditt företagsnamn visas bredvid den valda ikonen).

Steg 2 : Välj din ikon. Du kommer att kunna välja bland ett stort antal ikoner filtrerade efter företagsdomän (ex : Hälsa, skönhet, välbefinnande). Välj den ikon som passar bäst till din Hälsa, skönhet, välbefinnande-logotyp.

Steg 3 : Sist men inte minst väljer du din finish. Under det tredje steget kommer du att kunna välja mellan en rad olika effekter (glanseffekter, slagskuggor osv...) som du applicerar på din logotypdesign. Dessa effekter gör att du kan anpassa din logotyp till fullo och lägga till en extra snygg effekt.

Du kan också ändra färgerna på din ikon med hjälp av färgplockarverktyget. Varje del av din ikon kan ändras för att göra din logotypkomposition så unik och originell som möjligt.

Effekter som : Effekter som t.ex. droppskuggor, blekningar, glödeffekter... ger din Hälsa, skönhet, välbefinnande-logotyp mer volym.

Kundreferenser & design av logotypgeneratorer

MEDICARESUPERSHOP.COM
« Fantastisk webbplats! Jag är verkligen inspirerad av de designförslag som du har på denna logotyp skapare. Jag var verkligen nöjd med ikonvalet också, Nice! »
Prime healthcare
« bra program för att skapa kvalitetslogotyper för företag online! kommer att rekommendera »
SODEX
« Mycket intuitiv webbplats med några fantastiska logotypmallar. Rekommenderas starkt, alla filer är i HD och paketet för sociala nätverk är mycket användbart. »
Studio Kubus
« Coola verktyg för logotypdesign online. jag har provat de flesta av dessa webbplatser men kunde aldrig riktigt hitta vad jag letade efter, men den här har allt och lite till, tack! »
Mahira Editx
« Utmärkta verktyg, bra erfarenhet, mycket snabbt och effektivt. Filerna som jag fick är precis vad jag letade efter, fortsätt så, tack. »
GEONSYSTEM
« Snabb och enkel logotyptillverkare. jag var mycket nöjd med de textbaserade logotypproverna på den här webbplatsen. det hjälpte mig att ta reda på vilken typ av logotyp jag behövde för mitt företag. »
x