Bra erbjudanden som är anpassade till dina behov

Standard logopaket
Allt du behöver för ditt företag! Logopaketet innehåller högupplösta filformat (JPG, PNG, PDF). Perfekt för att skapa visitkort, din webbplats, kläder, skyltar och mycket mer;
HD Web & Filformat för utskrift
JPG-, PNG-, PDF- och SVG-filformat
Transparenta filformat
Personlig kundservice
Extra alternativ:
Vektorformat: 12.00€
Skaffa vektorformat (SVG, PDF) för din logotyp, dessa filer kan redigeras med program som Adobe Illustrator och Photoshop. Dessa högupplösta filer rekommenderas för marknadsföring och tryckning.
Format för sociala nätverk: 6.00€
Filformat av din logotyp i perfekt storlek för dina profilsidor i sociala nätverk. Det här alternativet är praktiskt eftersom du inte behöver ändra storleken på din logotyp själv till den storlek som krävs för dina sidor i sociala nätverk.
Fakturamallar: 5.00€
Få fakturamallar med din logotyp i Word- och Excel-format. Det här alternativet innehåller 6 olika fakturamallar som är perfekta för att skapa fakturor till dina kunder.
Mallar för e-postsignaturer : 5.00€
Få 6 olika mallar för e-postsignaturer med din logotyp och information i JPG-format. Integrera enkelt din e-postsignatur i Gmail, Outlook, Yahoo, Thunderbird...
Obegränsade ändringar: 6.00€
Gör så många ändringar i logotypen som du vill: layout, färger, typsnitt och symboler. Det här alternativet är mycket praktiskt eftersom du kanske måste göra justeringar av din logotyp senare för marknadsföring och tryckning.
Svart & vitt Format: 6.00€
Svarta och vita filformat av din logotyp i transparenta och färgade bakgrundsformat. Svartvita format är användbara eftersom du kan behöva använda dem för marknadsföring och reklam. 
Exklusivt alternativ: 120.00€
Det här alternativet ger dig ensamrätt på din logotyp! Du får ett undertecknat avtal om upphovsrätt och din logotyp kommer också att tas bort permanent från vår webbplats. (Registrering ingår inte).

Ofta ställda frågor

Kan jag trycka visitkort med min logotyp?
Ja, du kan skriva ut visitkort med din logotyp med hjälp av de HD-utskriftsfiler som finns i mappen "Print" i logopaketet. Vi rekommenderar starkt att du köper Vector-alternativet som ger vektor-SGG & PDF-filer av din logotyp för utskrift av högsta kvalitet.
Kan jag använda min logotyp på mina sociala nätverkssidor?
Ja, du kan köpa alternativet för sociala nätverk, som ger dig alla filer du behöver för dina sociala nätverkssidor. Anpassade format av din logotyp kommer att tillhandahållas för dina profilbilder och sidomslag. Alternativet är tillgängligt på kassasidan och användarkontot.
Kommer min logotyp att tas bort från webbplatsen om jag köper det exklusiva alternativet? 
Ja, om du köper det exklusiva alternativet kommer din ikon att tas bort från vår webbplats. Du kommer också att få ett undertecknat avtal om upphovsrätt. Alternativet är tillgängligt på kassasidan eller på användarkontot. 
Kan jag redigera min logotyp efter att jag har köpt den?
Ja, du kan köpa alternativet Obegränsade ändringar. Du kommer att kunna göra obegränsade ändringar i din logotyp. Mycket praktiskt om du behöver designa olika format. Alternativet är tillgängligt på kassasidan eller på användarkontot.
Är betalningen en engångsbetalning eller måste jag betala igen?
Nej, när du väl har gjort din betalning finns det inga återkommande betalningar. Du kan använda din logotyp som du vill.
Kan jag använda min logotyp på min webbplats?
Ja, vi rekommenderar att du använder filerna i mappen "Web" i logopaketet. Du har alla format som du behöver för att integrera din logotyp på din webbplats.
x