Börja utforma din logotyp

Skapa visitkort online

Publicerad: 2013-01-28
Skapa visitkort online

Visitkort är pappersdokument i fickformat där du skriver din företagsinformation (namn, adress, telefon, e-post etc...). Dessa kort gör det möjligt för dina kunder att få all din företagsinformation i ett kompakt format som kan hållas i en plånbok eller korthållare.

Visitkort har funnits länge och har utvecklats under årens lopp. Du kan hitta olika former och stilar av visitkort. Yrkesverksamma tenderar att använda klassiska visitkortsmodeller utan för många färger och med en enkel design. Du kan också hitta specialpapper (t.ex. strukturerat och/eller återvunnet papper), plastformat och så vidare.

Nuförtiden blir visitkorten extremt högteknologiska, du kan nu hitta interaktiva USB-visitkort, QR-kod-visitkort (en streckkod inbäddad på ditt kort som du kan skanna med en mobil enhet och som gör att du kan få tillgång till andra interaktiva medier). Framtidens visitkort gör det möjligt för företag att lyfta det vanliga visitkortet till en ny nivå.

Slutsatsen är: Oavsett var du befinner dig är visitkortet ett viktigt verktyg för att marknadsföra ditt företag. Om du alltid är på resande fot i ditt arbete är visitkortet ett måste!
 

Börja utformningen av din logotyp nu

 
 

Kolla in våra andra artiklar

x