Börja utforma din logotyp

Mät din webbplats målgrupp

Publicerad: 2015-10-19

Mät din webbplats’målgrupp

 

Hur många personer besöker din webbplats? Varifrån kommer de? Vad gör de? AFS Analytics svarar på dessa frågor och mycket mer!

En tillförlitlig och enkel lösning att använda

Med AFS Analytics kan du analysera besökarnas beteende och förstå hur du kan förbättra och ändra innehållet på din webbplats för att få mer trafik.

En "Just nu" rapport gör att du i realtid kan visualisera aktiviteten och beteendet hos de personer som för närvarande besöker din webbplats.

AFS Web Analytics erbjuder också en avancerad prenumerationstjänst för dem som vill få kompletterande analyser och PDF-rapporter automatiskt skickade till sig.


Utomatisk prestanda:

AFS Analytics har utvecklats för att leverera bästa möjliga prestanda med flera tekniker som HTML5, AJAX och LiveDisplay. AFS Analytics ligger på de senaste kraftfulla servrarna och garanterar extrem tillförlitlighet.


Lätt att installera och osynliggöra:

Installationen av AFS Analytics är mycket enkel; lägg bara till några rader HTML-kod på din webbplats’s sidor. AFS Analytics tillhandahåller också guider som steg för steg förklarar hur koden ska installeras på olika CMS eller verktyg för webbplatsbyggare.

För webbplatser som är utformade med WordPress finns ett AFS Wordpress analytics plugin tillgängligt för en enkel installation och inom några sekunder är koden installerad på din blogg.

På webbplatsens sidor kan AFS Analytics-logotypen visas eller osynliggöras enligt önskemål.


Ett bra alternativ till ditt nuvarande verktyg för trafikmätning

.

AFS Analytics hjälper dig att förbättra trafiken på din webbplats och förstå beteendet hos dina besökare. AFS Analytics är ett seriöst alternativ till Google Analytics och är definitivt ett viktigt tillägg till ditt nuvarande verktyg för trafikmätning.

Kolla in våra andra artiklar

x