Börja utforma din logotyp

Skapa ett varumärke för dina sidor i sociala nätverk

Publicerad: 2018-03-15
 
Vilken storlek på logotypen behöver jag för mina profiler i sociala nätverk?

Oavsett om du är frilansare, litet/medelstort företag eller Facebook sida. I diagrammet nedan kan du se att din profilbild (180x180px) också används för bilden bredvid dina inlägg. Med detta i åtanke är det avgörande att din logotyp visas på det mest optimala och synliga sättet på denna bild eftersom Facebook krymper den och använder den i andra delar av webbplatsen. Om du vill att dina kunder ska kunna känna igen din logotyp måste den vara tydlig och synlig. Din omslagsbild är också mycket viktig, du kan antingen återanvända din logotyp eller använda en bild som är symbolisk för din verksamhet. Det andra alternativet är det vanligaste eftersom du redan har din logotyp i profilbilden (se diagrammet nedan).


Hubspot social network advise

Så undvik att göra misstag och använda logotyper som är för små och inte är anpassade till Facebook. 


Twitter

Twitter är det näst största sociala nätverket med över 330 miljoner månatliga användare, Logogenie. Vi tar bort all huvudvärk för att få allting rätt. Klicka här för mer information om vårt paketen.
.
 
 
Börja designa din logotyp
 

Instagram 

Instagram, som nyligen köptes upp av Facebook 2013, är som Facebook’s lillebror… Men något annorlunda. Med över 800 miljoner användare, Facebook-vagnen och upp på den från Instagram. Vad’är skillnaden, säger du? Instagram handlar om interaktion. Att dela ögonblick. Det är mer autentiskt och mindre kommersiellt styrt. Detta kan vara en liten börda för företag som vill annonsera, men med det sagt är engagemanget mycket större på Instagram, vilket är intressant för ditt företag. Det är därför Instagram är en av de « måste ha » profilsidor för sociala nätverk, nätverket bara växer och växer i popularitet varje dag ! Här är några av nyckelkraven för din logotyp branding för YouTube-konto för ditt företag med rätt logotyp och varumärke för din profil. Videoklipp är på väg att bli det mest engagerande elementet för att locka till sig framtida kunder, titta bara på Facebook, nästan alla inlägg är nu videoklipp. Varför? Omännen är mer engagerade när de ser saker röra på sig. YouTube-videor kan också YouTube bildkrav för din profil som du kommer be needing för att skapa din logotyp som varumärke.

Youtube social network advise
 

 LinkedIn 

LinkedIn har funnits ett tag och är ett professionellt nätverk som är utmärkt för att träffa andra entreprenörer och knyta kontakter. LinkedIn i har omkring 500 miljoner användare vilket är mycket mindre of its users är professionals. Detta gör det mycket intressant för personer som startar egna företag. Det är en av de största stegen för att stärka ditt företag och göra folk medvetna om att du existerar. LinkedIn är som förfadern till alla sociala nätverk och förtjänar att respekteras. Precis som Facebook har linkedIn en ganska stor mängd krav på bildformat. Men precis som för alla andra profiler i sociala nätverk är de viktigaste elementen din profil och din omslagsbild som måste anpassas i enlighet med detta för att se professionella ut. Återigen är alla logofilformat som levereras i vårt paket för sociala nätverk 100 % kompatibla och kommer att anpassa sig perfekt till din profilsida. (Du hittar alla krav i diagrammet nedan)

LinkedIn social network advise

Så här är de viktigaste sidorna i sociala nätverk som du verkligen bör tänka på att skapa för ditt företag för att få ut ordet om ditt företag. Logotypens placering är avgörande när det gäller att skapa ett varumärke för dina profiler, så det är viktigt att ta hänsyn till all of the graphic aspects that we’ve spoken about.

Utan tvekan har du några idéer om hur du kan göra dina profiler i sociala medier bättre. Att förverkliga dem kan dock kräva en viss ansträngning. Vi har redan talat om logotypens placering och de nödvändiga formaten. Nu kan du vända dig till olika färdiga mallar för sociala medier och välja något enligt kraven. Bland dem kan du hitta högkvalitativa varianter för de plattformar som nämns i toppen. Tillsammans med dessa färdiga lösningar kan du skapa iögonfallande Instagram-inlägg. Det är också möjligt att ta fram imponerande omslagsdesigns för Twitter, Facebook och Youtube. Du kan göra alla nödvändiga redigeringar och anpassa dem så att de passar din vision
.
Din profil måste se sexig och professionell ut och vara helt kompatibel på en och samma gång. Om du behöver kolla in vårt paket för sociala nätverk kan du gärna ladda ner våra exempel på logotyper för sociala nätverk genom att klicka här.

I det här logopaketet hittar du en exempellogotyp med alla filformat som krävs för de sociala nätverk som nämns ovan. Du får gärna prova dem på dina egna profiler.

Börja designa din logotyp


 

Kolla in våra andra artiklar

x